AK Parti Nusaybin Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Nusaybin ilçe teşkilatının, temmuz ayı danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Nihat Eri, Nusaybin İlçe Koordinatörü Avukat Neşe Özkan, İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile partililer katıldı.

Nusaybin İlçe Başkanı Özel, burada yaptığı konuşmada, "İki günü bir olan ziyandadır" diyen İslam medeniyetinden aldıkları ilhamla her toplantının kendileri için yeni ilhamlar, yeni başarılara sebebiyet vermesi gerektiğini söyledi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri ise Türkiye'nin geçtiği yeni sistemle artık hükümet krizlerinin olmayacağını belirtti.

Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmemesi için milimetrik hesaplar yapıldığına işaret eden Eri, şöyle konuştu:

"Hiçbir zaman bir araya gelemeyecek ya da gelmesi mümkün olmayan partiler ittifak içerisine dahil edildiler. Bir parti ittifak dışında tutuldu. Bu da bir hesap gereğiydi. Birinci turda tek başına girdi onu da tek başına barajı geçecek şekilde desteklediler. Tek başına barajı geçmesi mümkün olmayan parti başka partinin emanet oylarıyla stratejik bir kararla verilen oylarla barajı aştı. Yurt dışında da destekleri oldu. AB, ABD, İsrail sanki kendileri seçime giriyormuş gibi kendi ülkelerinde bir seçim varmış gibi çok aktif bir şekilde AK Parti aleyhinde ne yapılması mümkünse onu yaptılar."

Kadın Kolları Başkanı Nurdan Özçelik ve Gençlik Kolları Kamuran Aydın'ın konuşmalarından sonra yapılan çalışmaların sonuç raporları okundu.

Kaynak: AA