Eyüpsultan'daki Cinayet

Komşular arasında apartmanın önüne çöp koyma tartışması yüzünden çıkan kavgada 15 yaşındaki lise öğrencisi Fırat Çelik'in bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin bir şüpheli teslim oldu.

Eyüpsultan'daki Cinayet
Eyüpsultan'da aynı binada ikamet eden komşular arasında apartmanın önüne çöp koyma tartışması yüzünden çıkan kavgada 15 yaşındaki Fırat Çelik'in bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin bir şüpheli polise teslim oldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, önceki gün Rami Cuma Mahallesi Yeşil Çınar Sokak'taki bir apartmanın önüne çöp koyma yüzünden çıkan tartışmada Fırat Çelik'in bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin çalışması devam ediyor.

Soruşturma kapsamında polise teslim olan şüpheli Yasin G. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli Yasin G. adliyeye sevk edilirken basın mensuplarına, "Bıçaklamayı ben yapmadım. Kesinlikle çocuğa ben temas etmedim. Bunu annesine babasına söylüyorum. Elini vicdanına koysunlar. Ben annesinin elini de kesebilirdim, elini çekmesini söyledim. Elin kesilmesin diye insan gibi söyledim." dedi.

- Olay

Rami Cuma Mahallesi Yeşil Çınar Sokak'taki bir apartmanda ikamet eden Ebru G, 25 Temmuz'da saat 21.50 sıralarında apartmanın önüne çöp koymak için çıktığında aynı binada ikamet eden komşusu Resul Çelik tarafından uyarılması üzerine tartışma çıkmış, Ebru G'nin eşi Yasin G. ile Resul Çelik'in 15 yaşındaki oğlu Fırat Çelik de olaya dahil olmuştu. Kavga sırasında sırtından bıçaklanan Fırat Çelik, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
Kaynak: AA