Emekli Polisten Türk Hava Kurumu'na Bağış

Kütahya’nın Emet ilçesinde yaşayan emekli Başkomiser Necdet Kaçmaz, Ankara Kızılcahamam Termal Tesisleri’nde bulunan devre mülk tapusunu Türk Hava Kurumu’na bağışladı.

Emekli Polisten Türk Hava Kurumu'na Bağış
Kaçmaz, Emet THK Başkanı Abdülkadir Ekmekçioğlu ve THK Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Simav THK Kurumu Şube Başkanı Mehmet Uzun ile Emet Noterliği’nde tapusunu Türk Hava Kurumu’na devretti.

Emekli Komiser Necdet Kaçmaz, yaptığı açıklamada, ’’Yıllardan beri Atatürk’ün bizlere emanet ettiği THK her zaman imkanlarım ölçüsünde katkıda bulunmaktayım. Bugünde Kızılcahamam termal tesislerinde bulunan devre mülk tapumu THK bağışladım. Bana bu konuda yardımcı olan THK Emet Şube Başkanı Abdülkadir Ekmekçioğlu’na ve Simav THK Şube Başkanı ve aynı zamanda THK Genel Merkez Yöneticisi Mehmet Uzun’a çok teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

THK Emet Şube Başkanı Abdülkadir Ekmekçioğlu, “Değerli büyüğümüz Necdet Kaçmaz ağabeyime bu değerli bağışlarından dolayı THK Emet şubemiz ve THK Genel Başkanımız Kürşat Atılgan adına çok teşekkür ediyorum “dedi.

(YD-EFE)
Kaynak: İHA