Artvin Valisi Doğanay'a Ziyaret

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Hopa Bedensel Engelliler Derneği yönetimini kabul etti.

Doğanay, Hopa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Aydoğan Canyılmaz ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Engelli vatandaşlarla her zaman bir araya geldiğini belirten Doğanay, engellilerden gelen öneri ve istekleri dikkate alıp, hizmet ve projelerde uygulamaya çalıştıklarını söyledi.

Doğanay, engelli derneklerinin hizmet odaklı projelerine destek olmaya çalıştıklarını vurgulayarak, "Engelli bireylerimizin geleceğe umutla bakmalarını, gelecekten güven duymalarını, yaşam memnuniyetlerini arttırmalarını ve yaşam kalitelerinin iyileştirilmesini çok önemsiyoruz." dedi.

Engellilerin günlük hayatta karşılaştıkları sorunların çözümü ve daha rahat, huzurlu şekilde yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlama gayreti içinde olduklarını ifade eden Doğanay, "Özellikle son yıllarda devletimizin ve hükümetimizin politikası olarak engelliler konusunda çok önemli ilerlemeler ve gelişmeler kaydedildi." diye konuştu.

Canyılmaz ise Doğanay'ın, engellilerin günlük hayatta karşılaştıkları sorunların çözümü için büyük gayret gösterdiğinin altını çizerek, teşekkür etti.

Yaşayan Şehirler Platformu tarafından Artvin Valiliğinin, "Yılın Valiliği" ödülüne layık görüldüğünü anımsatan Canyılmaz, şunları kaydetti:

"Sayın Valimiz, her zaman devletimizin kapılarını bizlere sonuna kadar açık tutuyor. Sorunlarımızı ve taleplerimizi dinleyerek çözüme ulaştırıyor. Önemseniyoruz ve çok değer görüyoruz. Her türlü etkinliklere davet ediliyoruz. Rabbim Valimizden, devletimizden ve hükümetimizden razı olsun. Yılın Valiliği ödülünden dolayı Sayın Valimizi kutluyoruz."

Canyılmaz, Vali Doğanay'a plaket takdim etti.

Kaynak: AA