Alaşehir'de 'Askıda Ekmek Var' Kampanyası

Alaşehir Belediyesi, MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin ekmek zammına karşı başlattığı "Askıda Ekmek" projesi kapsamında ilçedeki fırıncılarla ortak kampanya başlattı.

İlçedeki kampanyanın startını veren Belediye başkanı Ali Uçak, kampanyaya katılan bir fırına giderek aldığı 6 ekmekten üçünü askıya astı.

Uçak, burada yaptığı açıklamada, genel başkanları Devlet Bahçeli'nin "Askıda Ekmek" projesine destek vermek amacıyla ilçedeki 22 fırının iştirak ettiği kampanya başlattıklarını belirtti.

Fırıncıların da kampanyaya tam destek verdiğini aktaran Uçak, şunları söyledi:

"Her fırınımız bir yazı astık. İlk kampanyaya da destek olarak ben kendim 6 ekmek aldım. 3 tanesini askıya astım 3 tanesini de evime götüreceğim. İhtiyacı olan vatandaşlarımızın da gelip buradan alabilecekleri yere, görebilecekleri bir yere asacağız. Bu askımız da oraya koyacağız. Burada da yazıldığı gibi 'komşusu açken tok yatan bizden değildir.' Ve askıda ekmek var kampanyasını an itibariyle Alaşehir’de başlatmış bulunuyoruz. Bu kampanyayı Alaşehir’deki fırınların tamamı destek veriyor. Hepsine de buradan çok teşekkür ediyorum. Alaşehir halkımız da buradan sesleniyorum, 'Askıda Emek Var' kampanyasına imkanları dahilinde herkesin destek vermesini bekliyorum."

Kaynak: AA