Dubai Square Açılıyor

Dubai Holding ve Emaar Properties, Dubai, BAE’de yeni nesil teknolojiden yararlanarak hazırlanan Dubai Square yakın bir tarihte açılıyor.



Dubai Holding ve Emaar Properties, Dubai, BAE’de yeni nesil teknolojiden yararlanarak modern perakende ve eğlence alanlarına sahip Dubai Square yakın bir tarihte açılıyor. Yapılan açıklamada; Dubai Square, 6 kilometre karelik büyük geliştirme alanı Dubai Körfezi Limanı’nın kalbinde, Emaar tarafından inşa edilen Dubai Uluslararası Havaalanı ve ikonik Burç Halife’ye yakın bir mesafede yer alıyor. Dubai Creek Tower’ın bitişiğinde yer alan Dubai Square 2,6 milyon metrekarelik (yaklaşık 30 milyon feet kare) perakende, konaklama ve yerleşim merkezi olarak hizmet verecek.

Emaar Properties’de Chairman görevini yürüten Mohamed Alabbar, konu ile ilgili değerlendirmesinde, "Yeni nesil müşterilerin isteklerine odaklanan Dubai Square, Dubai’yi küresel perakende sektörünün gelecekteki lideri yapma yolunda önemli bir rol oynayacaktır. Birden fazla kanaldan sunduğu fırsatlarla, perakende ortaklarımıza inanılmaz bir değer katacak yeni bir destinasyon deneyimi de sağlıyor. Dubai Uluslararası Havalimanından geçen milyonlarca yolcuya en yakın mega perakende bölgesi olacak ve Dubai’ye uçakla sadece 4 saatlik bir mesafede olan 2,5 milyardan fazla insana hizmet verecek" dedi.

Kaynak: İHA