Ağrı'da Gençler Ödül Töreni Ve Piknikte Bir Araya Geldi

Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında Birlik Vakfı Ağrı Şubesi ve Genç Birlik Ağrı Şubesi tarafından düzenlenen ’15 Temmuz’ konulu şiir yarışması ödül töreni ve piknik programı gerçekleşti.

Ağrı'da Gençler Ödül Töreni Ve Piknikte Bir Araya Geldi
Birlik Vakfı Ağrı Şubesi tarafından 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda düzenlenen 15 Temmuz konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediye töreni yapıldı. Ağrı Birlik Vakfı Başkanı Deniz Altındağ 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen darbe teşebbüsünün akamete uğratılmasında vakıf olarak sergiledikleri tavrı ve o gece yaşadıklarını anlatan bir konuşma yaptı. Şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci gelen Serkan Karataş’a Bisiklet ödülünü Birlik Vakfı Ağrı Şube başkanı Deniz Altındağ verdi. Dereceye giren diğer yarışmacılara da çeşitli ödüller verildi.

Hediye takdiminden sonra gurup 15 Temmuz Şehitler Parkında piknik yaparak günü sonlandırdılar.

Programa Ağrı Kardeşlik ve Dayanışma Platformu üyesi İHH Ağrı Şube başkanı Kerem Engin, Hak-Bir-Sen Ağrı Başkanı Ahmet Varol, Enerji-Bir-Sen başkanı, Firdevs Vakfı Başkanı Ercan Öztürk, DİVA-SEN Ağrı Başkanı Mehdi Adıgüzel, Ağrı Spor 1970 kulübü başkanı Mehmet Yıldırım ve yöneticileri, basın mensupları ve birçok genç katıldı.

Kaynak: İHA