CHP'liler birbirine girdi

Gazeteci Sevilay Yılman, CHP'de Özgür Özel ve Veli Ağbaba'nın kavga ettiğini yazdı.

CHP'liler birbirine girdi
CHP'liler birbirine girdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün grup toplantısının ardından 'Partide ciddi değişiklikler olacaktır.' dedi.

Bu açıklamaların ardından Kılıçdaroğlu, 'kurultay çağrılarına karşılık mı veriyor?' sorusu akıllara gelirken, Gazeteci Sevilay Yılman açıklamanın kurultayla ilgisi olmadığını belirtti.

ÜSTÜ ÇİZİLEN İSİMLER

Yılman, Kılıçdaroğlu'nun MYK'da yapacağı değişimden bahsettiğini yazdı.

Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin üst kadrosunda değişiklik yaparak imza vermemiş delegeleri yanında tutmaya çalışacağını yazan Kılıçdaroğlu 'Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Bülent Tezcan'ın ipi çekilmiş. Kemal Bey'in yapacağı değişikliklerden biri bu! Mesela Özgür Özel! Ben de çok şaşırdım bu ismin üzerinin çizildiği bilgisini alınca ama nedenini somut belgelerle öğrenince Özel'in değiştirilecek kişiler arasında olduğuna inandım. Sanırım Gamze Hanım'ın aile dostları da olan Genel Başkan tarafından üzerinin çizilmesine biraz da ben sebep oldum.' diye yazdı.

10. KATTA KAVGA


Manisa'dan CHP'li 18 delegenin kurultay için imza vermesinin ardından Veli Ağbaba ile Özgür Özel'in birbirine girdiğini yazan Sevilay Yılman 'Hemşerim olan Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, odasına davet ettiği Özgür Özel'e Aykut Erdoğdu'nun yanında ; “Bir delegene bile sahip çıkamadın! Bu mudur sizin ekipçilik anlayışınız” şeklinde çıkışınca 10. kat sallanmış. İddiaya göre üç isim arasında yaşanan hararetli o tartışma sırasında 10. Kat personelinden katı boşaltmaları istenmiş.' ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayınız