Türk Yıldızları Trabzon'da Gösteri Yapacak

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları'nın, Trabzon'da gösteri uçuşu yapacağı bildirildi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yaptığı yazılı açıklamada, dünyanın en seçkin gösteri timleri arasında yer alan Türk Yıldızları'nın Ortahisar Belediyesi'nin organizasyonuyla 30 Eylül 2018 Pazar günü gösteri uçuşu gerçekleştireceğini belirtti.

Geçen yıl yapılan gösteri uçuşunun vatandaşlar tarafından çok beğenildiğini, buradan hareketle ikinci defa Türk Yıldızları'nı Ortahisar'a davet ettiklerini dile getiren Genç, şunları kaydetti:

"Geçen yıl Türk Yıldızları tarafından sahilde yapılan gösteri uçuşu Trabzon tarihinin en kalabalık organizasyonu olmuştu. Sahil boyu vatandaşlarımızın tarafından tıklım tıklım doldurulmuştu. Tekrar aynı duyguları heyecanı ve gururu vatandaşlarımıza yaşatmak için 30 Eylül'de yeni bir organizasyon tertipledik. Türk Hava Kuvvetleri'nin güzide ekibi Türk Yıldızları'nı Trabzon'da ağırlamak bizi heyecanlandırdığı gibi son derece mutlu da ediyor. Bilindiği üzere Türk Yıldızları, savaş uçaklarıyla yapılan gösteri uçuşlarında dünyada çok saygın bir yer edinmiş ve adını bütün dünyaya duyurmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tanıtım yüzü olan Türk Yıldızları'nı bir kez daha Ortahisar'da ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz."

Kaynak: AA