Samsun'dan Kısa Kısa

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ilçedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir tesiste verdiği kahvaltıda gazetecilerle buluşan Başkan Kılıç, burada yaptığı konuşmada, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.

Gazetecinin her şeyden önce görevinin vatandaşı doğru bilgilendirmek olduğunu vurgulayan Kılıç, basın mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Ceylan ise, "Basının önce mikro milliyetçi davranmasını istiyorum, öyle olması gerektiğini düşünüyorum. Bizler ne kadar milliyetçi olursak, ne kadar memleketimizi, ülkemizi düşünürsek, şehrimizin zararına olacak şeylerden kaçınırsak, memleketimizin yararına olan şeyleri daha çok yazarsak şehrimize daha çok katkı sağlamış oluruz." diye konuştu.

- Havza Belediye Başkanı İkiz'e ziyaret

Arnavutköy Samsunlular Derneği Başkanı Ümit Süme ve Yönetim Kurulu üyeleri, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Başkan İkiz ile bir süre görüşen Süme ve beraberindekiler, dernek çalışmalarını anlattı.

Süme, Belediye Başkanı İkiz'i, Arnavutköy Bolluca Sinekli Mesire Alanı'nda 5 Ağustos Pazar günü yapacakları piknik ve keşkek gününe davet etti.

İkiz ise, ziyaret dolayısıyla Süme ve beraberindekilere teşekkür ederek, "Gurbetteki hemşehrilerimiz bizler için önemli. Her fırsatta gurbetteki hemşehrilerimizle bir araya gelmenin gayreti içindeyim. Sivil toplum kuruluşlarımız yapmış oldukları bu tür organizasyonlar ile hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğine büyük katkı sağlamakta." diye konuştu.

Kaynak: AA