Başkan Tor, 24 Haziran Seçimlerini Değerlendirdi

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor ve yönetim kurulu üyeleri, düzenledikleri basın toplantısında 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.



Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Tor, basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.

AK Parti'nin 24 Haziran seçiminden başarıyla çıktığını belirten Tor, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu en fazla arttıran illerin başında Osmaniye'nin geldiğini söyledi.

Cumhur İttifakı'nın kentte 4 milletvekili almasını arzuladıklarını dile getiren Tor, "Osmani'yemiz gerçekten Cumhurbaşkanımızı seven bir yapıya sahip olduğu gibi MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de memleketi. Bu sebeple Cumhur ittifakı olarak seçimde 4-0 olmasını arzu ettik ama 3-1'de kaldı. Bu süreçte AK Parti İl teşkilatı olarak büyük bir çabayla seçime hazırlandık. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Seçim sonucunda halkımızı ziyaret etmeye, onlara teşekkürlerimizi sunmaya gayret ediyoruz." diye konuştu.

Yeni dönemde de kente yapılması gereken ve planlanan hizmetlerin takipçisi olacaklarını ifade eden Tor, "Teşkilat ve milletvekillerimizle Osmaniye'mize en iyi hizmetlerin gelmesi adına el birliği ve gönül birliği ile çalışacağız. Yeni dönemde kentimizi hak ettiği konuma getirme anlamında elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA