CHP'den hükümete destek

Bedelli askerliğe karşı olmadıklarını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Toplumda bu konuda büyük bir ihtiyaç ve birikme var. Meclis'te konu gündeme geldiğinde grubumuz gereğini yapacaktır" ifadelerini kullandı.

CHP'den hükümete destek
CHP'den hükümete destek
CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, bedelli askerlikle ilgili açıklamalarda bulundu. Erkek, 'Toplumda bu konuda büyük bir ihtiyaç ve birikme var. Meclis'te konu gündeme geldiğinde grubumuz gereğini yapacaktır' ifadelerini kullandı.

'BEDELLİ ASKERLİĞE KARŞI DEĞİLİZ'

Bedelli askerlik uygulamasına karşı olmadıklarını belirten Erkek, 'Toplumda bu konuda büyük bir ihtiyaç ve birikme var. Meclis'te konu gündeme geldiğinde grubumuz gereğini yapacaktır' açıklamasında bulundu.

'BEDELLİNİN MECLİS'TEN GEÇMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ'


Geçtiğimin günlerde Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Özel, bedelli askerlik kabul edilmesi gerektiğini ifade etti.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 'Bedellinin Meclis'ten geçmesi gerektiğini düşünüyoruz. Söz verildi verilen sözün tutulması gerekir. Muazzam bir yığılma var. 16 yıldır ülkeyi yönetiyorlar ama askerlikle ilgili kalıcı bir çözüm bulamadılar. İnsanlar gelecekle ilgili planlamalarını yapamıyorlar. İtirazlarımız var, parası olana tezkere. Bu parayı ödemeyemeyecek durumlarda olanların da bundan yararlanması lazım.' dedi.