Tokat'ta Kaybolan 3 Yaşındaki Evrim'i Arama Çalışmaları

Turhal ilçesinde kaybolan Evrim Atış'ın öldürülerek dedesinin mezarına gömüldüğü ihbarı üzerine açılan mezarda herhangi bir bulguya rastlanmadı Küçük çocuğun annesi, babası, babaannesi ile iki yakını, ifadelerine başvurulmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Tokat'ta Kaybolan 3 Yaşındaki Evrim'i Arama Çalışmaları
Tokat'ın Turhal ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki Evrim Atış'ın öldürülerek dedesinin mezarına gömüldüğü ihbarı üzerine mezarda yapılan incelemede herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Yenisu köyünün yaylasında babaannesi Sati Atış'ın 10 Temmuz'da hayvanları suya götürürken evde bıraktığı, döndüğünde kaybolduğu belirlenen Evrim Atış'ın bulunması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Gece jandarmaya gelen, "küçük çocuğun öldürülerek dedesinin mezarına gömüldüğü" ihbarı üzerine geçen yıl vefat eden Sadık Atış'ın köydeki mezarı savcı gözetiminde açıldı.

Mezardaki incelemede herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Bu arada, küçük çocuğun annesi Dilek, babası Burhan, babaannesi Sati Atış ile iki yakını, ifadelerine başvurulmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Evrim Atış'ın bulunması için AFAD, Tokat Jandarma Özel Harekat Taburu'dan gelen komando ekibi "Boralar", Ankara'dan gelen Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri, arama köpeği "Mavi" ile arama tarama faaliyetlerini sürdürüyor.
Kaynak: AA