Büro Memur-Sen Mardin'de Yetkili Sendika Oldu

Memur Sendikaları Konfederasyonuna (Memur-Sen) bağlı Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanı Ümit Unat, Mardin'de yetkili sendika olduklarını söyledi.

Büro Memur-Sen şube temsilcileri ve üyeleri, Midyat ilçesindeki bir restoranda tanışma ve kaynaşma yemeğinde buluştu.

Burada bir konuşma yapan Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanı Unat, kentte yetkili sendika olduklarını söyledi.

Unat, şöyle konuştu:

"4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu uyarınca her yıl 15 Mayıs itibari ile yetkili sendikanın belirlenmesi amacıyla kamu işverenleri ve sendika temsilcileri ile birlikte yapılan üye sayımı toplantısı sonucunda, Büro Memur-Sen olarak Mardin’de bulunan kamu kurumlarının yetkili sendikası olduk."

Özverili çalışmalarından dolayı üyelerine teşekkür eden Unat, "Kurumsal anlamda yerelde olan sorunlarını bize iletme şansları oldu. İnşallah bize bu sorunların çözümü için daha üst makamlara, sendikaların genel merkezine iletmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Yemeğe, Memur-Sen İl Genel Sekreteri Lokman Öney, Disiplin Kurulu Başkanı İrfan Yenigün, Büro Memur Sen Midyat Temsilcisi Abdulvahap Aksoy, Ömerli İlçe Temsilcisi Velit Baran, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Tunç, İlçe Nüfus Müdürü Nuri Bulut ve sendika üyeleri katıldı.

Kaynak: AA