Kepez Yaz Spor Okulları Törenle Açıldı

Kepez Belediyesinin çocuklara spor bilincini aşılamak ve sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla başlattığı Yaz Spor Okulları törenle açıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yaz Spor Okulları'nın açılışı dolayısıyla Turgut Özal Spor Salonunda tören düzenlendi.

Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, törende yaptığı konuşmada, bir çocuğun gelişimi açısından eğitim ve sporun büyük önem taşıdığını belirterek, şunları kaydetti:

"Eğitim ve spor olmadan olmaz. Anne ve babaları, çocuklarını buraya yönlendirdikleri için yürekten tebrik ediyorum. Sizlerin sağlıklı bir nesil olarak yetişmeniz, mutluluk ve istikbaliniz bizler için çok önemli. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ve iki ay boyunca görev alacak olan herkesi kutluyorum."

Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de mutlulukları büyütmeye çalıştıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Yavrularımızı geleceğe sağlıklı bir şekilde taşıyabilmek, onları sokağın kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışmak, toplum için iyi bir insan olmaya, anne ve babaları için iyi birer evlat, devletimiz ve milletimiz içinde iyi bir yurttaş, iyi bir vatandaş olmaya teşvik edebilmek amacındayız. Bu yıl 10 ayrı branşta 4 bin 400 öğrencimiz kayıt oldu. Bu Kepez Belediyesi tarihinde bir rekor."

Törende, Kepez Engelliler Mehter Takımı ve Yenikapı Çocuk ve Gençlik Orkestrası da birer konser verdi.

Açılışa, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak, Kepezspor Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ile belediye meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.

Kaynak: AA