CHP Eskişehir Milletvekilleri TBMM'de Kayıt Yaptırdı

CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, mazbatalarını almalarının ardından TBMM'de milletvekili kayıtlarını yaptırarak, rozetlerini taktı.

CHP İletişim Ofisinden yapılan açıklamaya göre, 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı Seçimi ile birlikte yapılan 27 Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından Eskişehir Adliye Sarayı'ndan mazbatalarını alan CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, TBMM'de milletvekili kayıtlarını yaptırdı.

Süllü’ye kayıt işleminin ardından milletvekilli rozetini eşi Remzi Süllü taktı. Kızı, damadı, oğlu, gelini ve torunu da kendisine eşlik etti.

TBMM'de 25 ve 26'ncı dönemin ardından 27’nci dönem için kaydını yaptıran Çakırözer, işlemlerin ardından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Milletvekilimiz Jale Nur Süllü ile Eskişehirimizde mazbatalarımızı aldık. Bugün de Meclis'te kayıtlarımızı yaptık. Demokrasi ve hukuk devletinin hakim olduğu, özgür, aydınlık ve güzel bir geleceği hep birlikte kuracağımıza olan güçlü inancımızla rozetlerimizi taktık. Artık hem hemşehrilerimiz hem de ülkemiz adına, yurttaşlarımızın huzur ve refahı için birlikte çalışacağız. Hepimize hayırlı olsun."

Süllü de "Bugün burada olmak benim için büyük onur. Eşim, çocuklarım ve torunum Ada ile kaydımızı yaptırdık. Sevgili yol arkadaşım Utku Çakırözer ile Eskişehirlileri TBMM’de temsil edeceğiz. Eskişehir’in sorunlarına çözüm bulmak için hep birlikte büyük uzlaşı içinde çalışacağız. Ülkemizin yarınları için güzel şeylere imza atacağımıza inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA