KTO'dan İl Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'ı ziyaret etti.

KTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Gülsoy, Kulular'ı ziyaret ederek, yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Kentte huzur ve güven ortamının oluşmasında emniyet teşkilatına önemli görevler düştüğünü belirten Gülsoy, şunları kaydetti:

"Şehrimizde müthiş bir uyum var. Şehrimizin insanı, yerel yönetimleri, sivil toplum kuruluşları ve diğer kurum ve kuruluşlarıyla hep birlikte memleketimiz için çalışıyoruz. Memleketimizdeki insanların çalışkanlığı, ülke ekonomisine olan katkısı ve sosyal gelişmişliği siz emniyet teşkilatı mensuplarımızın özverili çalışmaları sayesinde gerçekleşiyor. İnsanlar güvenli ortamlarda iş yapmak, çalışmak, yatırım yapmak istiyor. Allah razı olsun, sizler de mesai mefhumu gözetmeksizin elinizden gelen gayreti gösteriyor, gecenizi gündüzünüze katarak başarılı çalışmalar yapıyorsunuz. Çalışmalarınızı takdirle izliyoruz. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyor, Kayseri Ticaret Odası olarak devletimizin, emniyet teşkilatımızın her daim yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum."

İl Emniyet Müdürü Kulular ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir iş yapmıyoruz. Çalışmalarımızda oldukça titiz davranarak şehrin güvenliğini esas alıyoruz. Oturduğumuz koltuğa bir şeyler katmak, bulunduğumuz memlekete fayda sağlamak adına kendi inisiyatifimizle çok faydalı projelere imza attık. Bundan sonra da aynı özveriyle hareket etmeye devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA