Adnan Oktar tutuklanmayı beklerken!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile gözaltına alınan Adnan Oktar'ın Çağlayan Adliyesi nezarethanedeki fotoğrafı ortaya çıktı.

Adnan Oktar tutuklanmayı beklerken!
Adnan Oktar tutuklanmayı beklerken!
Geçtiğimiz çarşamba günü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile 5 ilde Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan 187 kişiden 182'si, emniyet işlemlerinin ardından iki ayrı grup halinde adliyeye sevk edilmişti. Adnan Oktar, Oktar Babuna'nın da aralarında bulunduğu 92 kişilik ilk grup öğle saatlerinde, 90 kişilik ikinci grup da gece saatlerinde adliyeye sevk edilmişti.

Başsavcıvekili Hasan Yılmaz koordinasyonunda 40 savcı tarafından dosyaları incelenen şüphelilerden bazıları dosya üzerinden bazıları da sorguları yapıldıktan sonra mahkemeye sevk edildiler. Adnan Oktar grubuna yönelik operasyonda gözaltına alınanlardan 168'i tutuklandı. 13 kişiye ise adli denetim uygulandı. Adnan Oktar da örgüt lideri sıfatıyla tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.

Adnan Oktar tutuklanmayı beklerken!

Oktar'ın Çağlayan Adliyesi nezarethanesinde tutuklanma kararını beklerkenki anı fotoğraflandı. Fotoğrafta Oktar'ın endişeli hali görülüyor.