Siirt-Batman Karayolunun Beton Asfalt Çalışması

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt-Batman karayolunun beton asfalt yapılması için başlattıkları girişimlerinin sürdüğünü bildirdi.

Ören, yaptığı açıklamada, mıcır serimi sonrası meydana gelen trafik kazaları nedeniyle sık sık gündeme gelen söz konusu yoldaki sorunları yakından takip ettiklerini belirtti.

Vatandaşlardan gelen talep üzerine mıcır serimini durdurduklarını ve mıcırların temizlenmesini sağladıklarını aktaran Ören, "Bu yolla ilgili bize bilgi gelmesinin hemen ardından gerekli mercilerle görüştük. Yola dökülen mıcırların temizlenmesi için araç tahsis edilmesini sağladık." ifadelerini kullandı.

Kurtalan-Batman karayolunun beton asfalt yapım çalışmasının gelecek yılın programına alındığını hatırlatan Ören, şunları kaydetti:

"Siirt-Kurtalan karayolunda beton asfalt kaplama yol çalışması devam ediyor. Önümüzdeki sene yapılması planlanan Kurtalan-Batman karayolunun bu yıl tamamlanması için girişimler devam ediyor."

Ören, insan hayatının her şeyden önemli olduğunu vurgulayarak, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda hassas olmasını istedi.

Kaynak: AA