Gamze İlgezdi'den gazeteciye tehdit

Gazeteci Sevilay Yılman, Gamze İlgezdi'nin bir arkadaşı aracığıyla kendisini tehdit ettiğini yazdı.

Gamze İlgezdi'den gazeteciye tehdit
Gamze İlgezdi'den gazeteciye tehdit
Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, 24 Haziran seçimlerinin kaybedilmesinde CHP teşkilatını suçlamış, bu suçlamasını da Milletvekili Gamze İlgezdi üzerinden örneklendirmişti.

SEÇİM ÖNCESİ TATİL


Yılman, Gamze İlgezdi ile ilgili yaşanan olayı bir televiyon kanalında 'Ordu-Giresun mitingini izlediğim Muharrem İnce ile birlikte İstanbul dönüşünde, Sabiha Gökçen Havalimanı VİP'de İstanbul Milletvekili Gamze İlgezdi ve eşi Battal İlgezdi ile karşılaştık. Arife gününden bir gün önce olan 13 Haziran günü tatile gidiyordu İlgezdi Ailesi. Muharrem İnce ve yanındaki heyetle selamlaştığı anda duyduk bunu kulaklarımızla… “Hayırdır… Nereye yolculuk?” diye sorunca Muharrem İnce, küçük çocukları kucağında olan İlgezdi Ailesi de “Bayram tatiline gidiyoruz” dediler. Bunu sadece ben değil, benimle birlikte Muharrem İnce'nin uçağından inen herkes duydu.' sözleriyle anlatmıştı.

YILMAN'A TEHDİT

Bu sözlerden rahatsız olan İlgezdi ve çevresi gazeteci Sevilay Yılman'ı tehdit etti.

Kendisine gelen tehdit telefonunu köşesinde paylaşan Yılman ' Eski bir tanıdığımdı CHP'den. Sevdiğim, değer verdiğim bir insan.. Aynen şöyle bir cümle kurdu değerli okurlarım; “Gamze İlgezdi kuzenimdir… Eğer arkadaşlığımızın devam etmesini istiyor isen lütfen Gamze'yle ilgili olumsuz birşeyler yazma!”“Gamze Hanım, 24 Haziran'dan 1 hafta önce gerçekleşen Ramazan Bayramı'nı ailesiyle tatil yaparak geçirdiğini söylediğin için seni mahkemeye verecek” ifadelerinin resmen aba altından sopa göstererek söyleyen arkadaşın bir anlamda beni tehdit ettiğini anlayınca kahkahalarla güldüm.' diye yazdı.

Yazının tamamı için tıklayınız