Çölaşan'la İlhan Kesici birbirine girdi

Emin Çölaşan köşesinde CHP milletvekili İlhan Kesici'nin kendisine verdiği cevabı okuyucusuyla paylaştı.

Çölaşan'la İlhan Kesici birbirine girdi
Çölaşan'la İlhan Kesici birbirine girdi
Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan, Başkan Erdoğan'ı ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'yi köşesinden eleştirmişti.

O yazıya İlhan Kesici maille cevap verirken, Kesici'nin cevabını köşesinde paylaşan Çölaşan eleştirilerinin dozu arttırdı.

MASUM İSTEKTİR

Çölaşan, Kesici'nin Başkan Erdoğan ziyaretiyle ilgili 'Örneğin herhangi bir CHP milletvekili günün birinde Saray'a gidip şöyle diyebilir: “Sayın cumhurbaşkanım yaptıklarınızı takdirle izliyorum. Günün birinde desteğime gerek duyarsanız emrinizde olduğumu bilmenizi istiyorum!” Bu elbette özel bir konudur ve masum bir istektir! Dolayısıyla yalan ve iftira ile uzaktan yakından ilgisi olamaz.' diye yazdı.

ENTEL-LİBOŞ

Cumhuriyet'i dönemlere ayıranları entel-liboş diye tanımlayan Çölaşan 'Şimdi söyleyin bana “Üçüncü Cumhuriyet” demekle “Cumhuriyetin üçüncü dönemi” demek arasında ne fark vardır!
Biz geçmişte bu numaralı Cumhuriyetçilerden çok çektik. Bunlar bugün getirilen sistemi savunan, “İkinci Cumhuriyet'i kuralım” diye bastıran Atatürk düşmanı entel-liboş tayfası idi. Türkiye Cumhuriyeti sadece bir tanedir, bizim göz bebeğimizdir. ' ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayınız