ANSET Genel Müdürü Doğanoğlu Açıklaması

'Antalya çok yakında tarımın, turizmin başkenti sıfatlarının yanına, kültür ve sanat başkenti sıfatını da ekleyecektir'.

Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANSET'in Genel Müdürü Gaye Doğanoğlu, kentin kültür ve sanat alanında da adeta başkent konumuna yükseleceğini belirtti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ANSET, Uluslararası Antalya Film Festivali ve Antalya Uluslararası Piyano Festivali başta olmak üzere hayata geçirdiği projeler ile kentin marka değerinin yükselmesine katkı sağlıyor.

Antalya Kültür Merkezi ve Cam Piramit’in işletmesinden sorumlu ANSET, kentteki doğa harikalarından Düden Şelalesi ve Altınbeşik Mağarası'nın işletmeciliğini sürdürüyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ANSET Genel Müdürü Gaye Doğanoğlu, yaptıkları çalışmalarla Antalya'nın marka değerini artırma gayreti içerisinde olduklarının altını çizdi.

Evrensel düşünüp yerel hareket ettiklerine dikkati çeken Doğanoğlu, Antalya'nın en önemli festivalleri arasında yer alan film ve piyano festivallerini uluslararası boyuta taşıyıp, Antalya'nın dünya kültürleriyle tanışıp bütünleşmesini hedeflediklerini aktardı.

Doğanoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'in çizdiği yolda ilerleyerek, Antalya'da önemli kültürel ve sanatsal etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Antalya çok yakında tarımın, turizmin başkenti sıfatlarının yanına, kültür ve sanat başkenti sıfatını da ekleyecektir. ANSET olarak bunun bilinciyle çok çalışıyor, Antalya'yı kültür sanatta da hak ettiği noktaya taşımaya gayret gösteriyoruz."
Kaynak: AA