Altıntaş'ta 'Taç Giyme' Töreni

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde müftülük tarafından düzenlenen ’Hafızlık taç giyme’ töreninde 4-6 yaş öğrencilerinin 15 Temmuz’u anlatan gösterileri ayakta alkışlandı.

Altıntaş'ta 'Taç Giyme' Töreni
Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, ’’Müftülüğümüzce düzenlenen 15 Temmuz programına katıldık. İlçemizde yetişen ikinci hafız kardeşimizin taç törenine iştirak ettik. Böyle güzel evlatlar yetiştirdikleri için Hafız kardeşlerimizin kıymetli ailelerine sonsuz şükranlarımı sunuyor, Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum. Programın hazırlanmasında emeği olan değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. 15 Temmuzu her yıl olduğu gibi böyle güzel etkinliklerle kutlamaya devam edeceğiz çünkü unutmayacağız ve unutturmayacağız dedi.

Minik yüreklerin büyük başarılara imza atmasının büyük bir onur olduğunu belirten Başkan Ferit Karabulut, ’’ 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri ve Hafızlık Kur’an kursu öğrencilerinin taç giyme ve 15 Temmuz programından dolayı başta Hocalarına, velilerine ve öğrencilere çok teşekkür ederim. Şanlı bayrağımızla düzenledikleri bu görsel şölenden çok etkilendim. Allah hepsinden razı olsun’’ diye konuştu.

Program sonunda İlçede hafız olan öğrenci için taç giyme töreni düzenlendi ve dualar edildi. (YD-EFE)
Kaynak: İHA