O iddiayı Kılıçdaroğlu mu ortaya attı?

Salih Tuna, Muharrem İnce'nin seçim gecesi sarhoş olduğu iddiasını Kılıçdaroğlu'nun attığını yazdı.

O iddiayı Kılıçdaroğlu mu ortaya attı?
O iddiayı Kılıçdaroğlu mu ortaya attı?
24 Haziran seçimi gecesi televizyonlara çıkmayan ve ortalıkta görünmeyen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

Sosyal medya kaçırıldı iddiaları dolaşırken, son zamanlarda Muharrem İnce'nin sarhoş olduğu için ortalıkta görülmediği yaygın olarak konuşulmaya başlandı.

'ÇARESİZ SUSTUM'

Muharrem İnce bu iddiaları yalanlarken, Gazeteci Salih Tuna CHP'li bir isimin telefonda aktardığı ilginç bir bilgiyi yazdı.

CHP'li o ismin Muharrem İnce hakkında sarhoş olduğu iddiasını Kılıçdaroğlu'nun çıkardığını söylediğini, yazan Tuna 'Geçenlerde CHP'li bir siyasetçi arkadaş aradı, 'muhalif filozofumuzun' kaynağının Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi. Haliyle şoke oldum! 'Saçmalama, bu kadarı da olmaz' deyince, 'Halk TV'de, '15 milletvekilinin İYİ Parti'ye verileceğini Kemal Bey bana iki hafta öncesinden söyledi' diyen kimdi?.' diye sordu. 'Ne bileyim, kimdi' karşılığını verince, 'muhalif filozofumuzun' adını verdi. Samimiyetlerine dikkat çektikten sonra da 'sırdaş' derecede yakın olduklarını savladı. 'Kılıçdaroğlu seni bu dönem milletvekili yapmadığı için böyle konuşuyorsun; koskoca parti genel başkanı, partisinin cumhurbaşkanı adayı hakkında böyle iddiada bulunmaz...' dedim. 'Bilmesem söylemem' dedi, çaresiz sustum!' diye yazdı.

Yazının tamamı için tıklayınız