AK Parti'den 'Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı'

AK Parti Van İl Başkanlığı, Gevaş ilçesinde "Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı" düzenledi.

Kızılay Kampı'nda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, kentin tüm ilçelerinin en iyi hizmeti alması için mutlaka AK Belediyecilik ile tanışması gerektiğini söyledi.

2019'da yapılması planlanan yerel seçimlerin olası bir durumda erkene çekilmesi halinde partinin tüm kademeleriyle seçime hazır olduğunu anlatan Başkan Türkmenoğlu, şöyle konuştu:

"Önümüzde Van'ın gelişip ve büyümesi için bir kader seçimi var. Seçimlerin memleketimiz için öneminin farkındayız. Her daim hizmet bekleyen Vanlı hemşehrilerimiz merkez ve tüm ilçelerde tercihlerini AK Belediyecilikten yana kullanarak hizmet istediklerini vurgulayacaklar. Geçmişte yerel yöneticilik anlamında çok sıkıntılar çektik. Vanlı, geçmişteki belediyenin hizmette sınıfta kaldığı günleri unutmadı. Biz şimdiden memleketimizin kaderi için hazırlık içerisindeyiz."

Toplantıya, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, belediye meclis üyeleri ile il ve ilçe parti teşkilatlarında görev alanlar katıldı.

Kaynak: AA