CHP'li eski vekil Hüsnü Bozkurt'tan kurultay çağrısı

Koltuk ısrarını sürdüren Kılıçdaroğlu’na eski CHP’li vekil Hüsnü Bozkurt’tan tepki geldi.

CHP'li eski vekil Hüsnü Bozkurt'tan kurultay çağrısı
CHP'li eski vekil Hüsnü Bozkurt'tan kurultay çağrısı
Halk Tv'de Fatih Ertük'ün sunduğu Gündem Özel programına konuk olan CHP eski milletvekili Hüsnü Bozkurt çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP KOLTUK İHTİRASLARINA KURBAN EDİLEMEZ

CHP'nin değişime ihtiyacı olduğunu ve parti yöneticilerinin kurultay çağrılarına kulak vermesi gerektiğini söyleyen Bozkurt “ CHP koltuk sevdalarının ihtiraslarına kurban edilemez. Bu ülkenin ve milletin geleceğidir çünkü.” dedi.

KURULTAYI ÇAĞIRIN

Bozkurt sözlerini şöyle sürdürdü;

Bu imzalar toplanacaktır ama CHP'nin 95 yıllık geleneği var. Lütfen sokağın milletin değişim isteğine sizde katılın ve bu kurultayı çağırın. Bazıları imza toplanamaz diyor. Ne olacak? Yerel seçim var. Ne olacak yani? Yerel seçimde 8-10 belediye başkan adayını sizin belirlemeniz mi önemli yoksa Türkiye'nin geleceği mi daha önemli?

İNCE YÜZDE 40 DAHA FAZLA OY ALDI

CHP yüzde 25'e takıldık diyorsunuz yüzde 22 almışınız diyorsunuz ki ‘Muharrem İnce 8 puan fazla aldı' yok öyle değil Muharrem İnce CHP'nin aldığı oydan yüzde 40 fazla aldı.

BİZİ AFOROZ EDENLER…

CHP'nin 15 Temmuz açıklamasını da eleştiren Bozkurt “ 15 Temmuz ertesşi biz söylediğimiz zaman neredeyse bizi aforoz edenler, sonradan kontrollü darbe dün destan diyorlar. Hangisi?” diye konuştu.