Yaz sinema keyfi başlıyor

Keçiören Belediyesinin 20 Temmuz-9 Eylül tarihleri arası düzenleyeceği açık hava sinema akşamları başlıyor.

Yaz sinema keyfi başlıyor
Kalaba Kent Meydanında gösterimi yapılacak 18 Türk filmi, haftanın üç günü akşam saat 21.00 itibarıyla seyirciyle buluşturulacak. Nostaljik yazlık sinemanın startı 20 Temmuz'da 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filmi ile verilecek. Sıcak yaz gecelerinin daha eğlenceli geçmesini sağlayacak açık hava sinemasında vatandaşlar aileleri ve dostlarıyla birlikte farklı ve keyifli akşamlar geçirecek. Cuma-cumartesi ve pazar olmak üzere haftada 3 gün izleyiciyle buluşacak açık hava sinema akşamları 6 hafta boyunca devam edecek.

Sinemaseverler, 'Züğürt Ağa, Propaganda, Eşkıya, Kaç Para Kaç, Dondurmam Kaymak, Babam ve Oğlum, Pehlivan, Gönül Yarası, Kabadayı, Muhsin Bey, Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak, 120, Vizontele, Devrim Arabaları, Uzun Hikaye, Güle Güle ve Beş Şehir' gibi birbirinden güzel filmleri izleyebilecek.

Beyaz Perdeye yansıyacak filmlerle Keçiörenlilerin sıcak yaz akşamlarını birlikte daha keyifli geçireceklerine dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 'Belediyeciliğin kurallarından biri de vatandaşların sosyalleşmesini sağlamak ve çeşitli sosyal faaliyetlerle onları teşvik etmek. Biz Keçiören'i bir aile olarak görüyor, kültürel etkinlikle birlikte neşeli zaman geçirmelerini arzuluyoruz. Kültürel gelişime katkı sunacak birbirinden güzel Türk filmlerimizi vatandaşımızla buluşturacağız. Şimdiden iyi seyirler diliyorum' ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA