Mersin'de Uyuşturucu Operasyonları

Jandarma ekiplerinin Tarsus ve Mut ilçelerinde gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonlarında 43 kilo 300 gram kubar esrar ile 224 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

İçele'de jandarma ekiplerinin Tarsus ve Mut ilçelerinde gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonlarında 43 kilo 300 gram kubar esrar ile 224 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Tarsus ve Mut ilçelerinde uyuşturucu maddenin piyasaya sürüleceği bilgisine ulaşıldı.

Mut İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda hayvan ağılı içerisinde kurutulmaya bırakılmış 3 kilo 300 gram kubar esrar maddesi ve sulama sistemi kurulmuş şekilde 224 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin drone ile yaptığı kontrollerde tespit edilen, 5 çuvala doldurulmuş ve araca yüklenmiş vaziyette satışa hazır halde 40 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

Jandarma ekiplerinin 2 ilçede gerçekleştirdiği operasyonlarda toplam 43 kilo 300 gram kubar esrar ile 224 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Kaynak: AA