Karabük'ten Kısa Kısa

Karabük Valisi Kemal Çeber, İl Özel İdare tarafından sıcak asfalt programı dahilinde OSB-Kale köy-Saitler grup yolunun biten kısımlarında incelemelerde bulundu.

Çeber, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekiplere çalışmalarında kolaylık diledi.

Karabük İl Özel İdaresi olarak 2018 yatırım programı kapsamında bu yıl ilk defa sıcak asfalt yapımına başladıklarını ifade eden Çeber, "Program dahilinde 87 bin ton asfalt dökülerek toplamda 80 kilometre köy yolumuzu sıcak asfalt ile kaplamayı planlıyoruz. İlk defa gerçekleştirdiğimiz bu sıcak asfaltla vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet kalitesini yükseltmiş oluyoruz. Ben özveriyle çalışan İl Özel İdaresi çalışanlarımızı kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

- Karabük Belediyesine yeni araç

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Valisi Kemal Çeber'in çabalarıyla ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Genel Sekreteri Hayrettin Güngör'ün destekleri sonucunda TBB'den belediyeye bir vidanjör aracı hibe edildiğini bildirdi.

Vergili, aracın kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, aracın Karabük'e hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA