Havza'da Doğal Gaz Mutabakat Protokolü İmzalandı

Havza Belediyesi ile ilçede doğal gaz çalışmalarını yürüten firma arasında 2018 yılını kapsayan mutabakat protokolü imzalandı.

Havza Belediyesi ile yüklenici firma arasında imzalanan ve ilçede 2018 yılında yapılacak doğal gaz altyapı çalışmalarını içeren mutabakat protokolü, Belediye Başkanı Murat İkiz ile firma adına Genel Müdür Yunus Kesgin tarafından imzalandı.

Protokolün ardından Kesgin, Başkan İkiz'e bu yıl yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bugüne kadar ilçede 108,77 kilometrelik doğal gaz hattı çekildiğini belirten Kesgin, "Bu yıl sonunda ilçede 125 kilometrelik bir çalışma tamamlanmış olacak. İnşallah yıl sonunda Havza'nın tamamı doğal gaza kavuşacak." diye konuştu.

İkiz ise, Havza'nın bir adım ileriye gidebilmesi, vatandaşın refah seviyesini yukarılara çekebilmek adına mücadele ettiklerini anlatarak, "Bu yıl 6 mahallemizde çalışmalarımız devam edecek. Dağıtıcı firma tarafından bu yıl ilçede yaklaşık 16 kilometrelik doğalgaz hattı çalışması yapılacak. Bizler de çalışmalarının yapıldığı bölgelerde zaman kaybetmeden yol yenileme çalışması yürüteceğiz. Bu yıl sonunda ilçemizde doğal gazın verilmediği sokak kalmayacak." ifadelerini kullandı.

Daha sonra İkiz ile Kesgin, Sondaj Mahallesi'nde devam eden doğal gaz altyapı çalışmalarını inceledi.

Kaynak: AA