Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Dua Ettiler

Denizli'den Kırgızistan'a giden dernek üyelerinin Türkiye'den getirdikleri selamı alan Kızgızlar, cuma namazında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua ettiler.

Denizli Doğa Sevenler Derneği (DOSEV) tarafından düzenlenen ve 15 kişinin katılımıyla 5 Temmuz'da başlayan Orta Asya gezisi kapsamında Kırgızistan'ın Oş şehrindeki Süleyman Too Camisine cuma namazı kılmaya giden dernek başkanı Ümit Şıracı ve dernek üyeleri, Türkiye'den anayurdu görmeye geldiklerini ve Anadolu'dan Kırgızistan'a selam getirdiklerini söyledi.

Cuma namazı öncesi dini konuşma yapan müftü, "Bu kardeşlerimiz Türkiye'den gelmiş." diyerek onların selamını aldıktan sonra Türkiye'ye selam gönderdi.

"Amin" diyerek cemaati duaya davet eden müftü, "Türkiye'ye Allah zeval vermesin, dualarımız Türk kardeşlerimize. Türkiye memleketinin başında bulunan Recep Tayyip Erdoğan'a Allah iyilik versin, korusun, kollasın." dedi.

Yapılan duayı sosyal medyadan paylaşan DOSEV Başkanı Ümit Şıracı, "Namaz öncesinde cemaat ve imam bizimle tanıştı. Müftünün mihrapta bizler için dualar etmesi ise büyük gurur verdi. Türkiye'den gelmiş olmamız onları da çok mutlu etti. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettik." diye konuştu.

Kaynak: AA