Mirasımız Derneği'nden Kudüs'e Kurban Yardımı

Mirasımız Derneği, bu yıl Kudüs'te bin büyükbaş kurban kesmeyi hedeflediğini bildirdi.

"Kudüs'te kurban Aksa'da bereket vakti" sloganıyla çalışmalarını başlatan dernek, kurban bayramı hazırlıklarını tamamladı.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, derneğin Kudüs ve civarındaki kesilecek kurbanlar ile Mescid-i Aksa'da nöbet tutanları sevindirmeyi amaçladığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hisse veren vatandaşlarımızın kurbanlarının videolarını da kendileriyle paylaşıyoruz. Bayramın ilk gününe kadar vekalet alacağız. Vekalet vermek isteyen kardeşlerimiz derneğimizin web sitesinden ya da derneğimizin telefonunu arayarak gerekli bilgileri alabilirler. Kudüslü yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi çocuklarımızın da bayramı yeni kıyafetleriyle karşılamaları için bayramlık kampanyamız olacaktır. Bir bayramlık bedeli 100 lira olarak belirlendi. Kurbanım Kudüs'e üst başlığıyla Kudüs'te kurban Aksa’da bereket vakti sloganıyla Kurban çalışmalarına başlayan Mirasımız Derneği, bin büyükbaş kurban kesmeyi hedefliyor."

Açıklamada, derneğin kurban bağışlarını elden makbuz karşılığı alabildiği gibi Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Kuveyt Türk, Türkiye Finans, Albaraka Türk ve PTT üzerinden de kabul edeceği bildirildi.

Kaynak: AA