Milletvekili Tin'den Dolandırıcılık Uyarısı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, adını kullanan kötü niyetli kişilere karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Tin, yaptığı yazılı açıklamada, bazı kötü niyetli kişilerin, adını kullanarak vatandaşların iyi niyetlerini istismar etmeye kalkıştıklarını belirtti.

Adını kullanan kötü niyetli kişilere karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağıran Tin, şunları kaydetti:

"Tekirdağ Çorlu'daki elim tren kazası ve çeşitli gerekçeleri bahane ederek adımı kullanıp yardım talebinde bulunanların olduğunu öğrendim. Kaza ile ilgili olarak devletimizin tüm birimleri, talihsiz olayın yaşandığı andan itibaren gereğini yapmaktadır. Devletimiz, bu elim kaza ile ilgili olarak bütün yükümlülüklerini yerine getirecek güce sahiptir. Kaldı ki yardım toplanmasına da gerek yoktur. Bu ve başka hiçbir konuda herhangi bir yardım kampanyasının içinde değilim. Bunun özellikle bilinmesini istiyorum. Benim adımı kullanarak, vatandaşlarımızın iyi niyetlerini sömürmeye ve menfaat sağlamaya çalışanlara karşı halkımızı özellikle uyarıyorum. Vatandaşlarımızdan bu ve benzeri kötü niyetli taleplere karşı dikkatli olmalarını, itibar etmemelerini ve güvenlik birimlerine ihbar etmelerini rica ediyorum."

Kaynak: AA