Başkan Erdoğan'dan, Zeybekci Açıklaması

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye’nin son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye, bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Yeni kabinenin, Denizli’miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye’nin son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye, bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

İlk kez uygulamaya geçirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle ortaya çıkan yeni Bakanlar Kurulu’nun işbaşı yaptığını hatırlatan ve hayırlı olmasını dileyen Başkan Erdoğan, Ekonomi Bakanlığı’nı devreden Nihat Zeybekci’nin, özellikle 15 Temmuz süreciyle girilen sıkıntılı dönem ve akabinde de ülkemizin kalkınmasında kilit rol üstlendiğini kaydetti.

Başkan Erdoğan, “Zeybekci, başarılarla dolu Denizli Belediye Başkanlığı’nın ardından 4 yıl süren Ekonomi Bakanlığı’ndaki hizmetleriyle de dikkat çekmiş, hiçbir zaman başımızı öne eğdirmemiştir. O’nun döneminde pratik ve hızlı uygulamaları sayesinde, özellikle iş dünyamıza yönelik birçok sorunumuz kısa zamanda çözüldü. Denizlimizin yanı sıra ülkemize de büyük faydası dokunan Zeybekci, 15 Temmuz süreciyle girilen sıkıntılı dönem ve akabinde de ülkemizin kalkınmasında kilit rol üstlendi. İlimize, bölgemize ve ülkemize büyük hizmetleri oldu. Denizli iş dünyası adına, kendilerine ilimize verdikleri önem ve hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Şehrimizdeki sivil toplum kuruluşları olarak, bakanımıza her türlü katkıyı sağlamaya ve destek vermeye gayret gösterdik. Başkanlığı ve bakanlığı dönemindeki hizmetleri sayesinde, ilimiz marka şehirler arasına girdi bundan sonra da orada olmaya devam edecektir.” diye konuştu.

Gecesini gündüzüne katarak durmadan yorulmadan çalışan, her ne olursa olsun ‘Biz hizmet etmek için buradayız; makam mevki için değil’ diyen, yeri geldiğinde bakan, yeri geldiğinde başkan, yeri geldiğinde de bizden biri olan, örnek aldığımız büyüğümüz, biz sizi makam mevki için değil ortak sevdamız olan Denizli’miz ile hemşehrilerimize hizmet etmek için sevdik. Bundan sonra da her zaman yanınızdayız sayın bakanım” diye konuştu.

Kaynak: İHA