AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Büyükgümüş Açıklaması

'Partimizde esas şudur, bir seçim biter ertesi gün önümüzdeki seçim için çalışmalara başlarız'.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, "Partimizde esas şudur, bir seçim biter ertesi gün önümüzdeki seçim için çalışmalara başlarız." dedi.

Büyükgümüş, partililer ve sivil toplum kuruluşlarıyla düzenlenecek toplantılara katılmak üzere geldiği Şanlıurfa'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Burada gazetecilere açılamada bulunan Büyükgümüş, peygamberler şehri ve Türkiye'nin en genç ilinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şanlıurfa'da parti olarak güçlü olduklarını, bu gücü daha da pekiştirmek ve daha güçlü bir şekilde Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde başarıya ulaşmak için gençlik olarak bir dizi çalışmaları hayata geçireceklerini aktaran Büyükgümüş, şunları kaydetti:

"Partimizde esas şudur; bir seçim biter ertesi gün önümüzdeki seçim için çalışmalara başlarız. Türkiye'de başlattığımız gençlik istişare toplantılarımızın ilkini Şanlıurfa'da başlatma kararı aldık. Cumhurbaşkanımız çok kati bir şekilde vurguladılar, 'AK Parti gönül inşa etmekle mükellef.' Bizler teşkilat olarak bu gönül inşaasının odağında yer alıyoruz. Bunun da merkezinde gençlik kollarımız yer alıyor. Hem halkımızla belediye başkanlarımızı buluşturmak, hem onların hizmetlerini mesajlarını halka iletmek için gençlik kollarımız hayati bir öneme ve göreve sahiptir. Bu bilinçle, Şanlıurfa'da gençliği daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz."

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükgümüş ve ekibine teşekkür etti.
Kaynak: AA