AEÜ'de Kalite Belgesi Süreci Devam Ediyor

Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ) kalite belgesi alma sürecinde iç tetkik değerlendirme toplantısı yapıldı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, AEÜ kalite belgesi sürecinde Yunus Emre Konferans Salonunda iç tetkik değerlendirme toplantısı düzenlendi.

AEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, toplantıda yaptığı konuşmada, 2015 yılında başlattıkları kalite sürecinin sonuçlarını almaya başladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Kalite sürecinde elde edilecek sonuçlar yoğun bir emeğin karşılığıdır. Bu süreçte emek veren personelimiz bu işi gönüllü olarak yapıyor. Geçtiğimiz hafta Yükseköğretim Kalite Kurulunda üniversitemizdeki kalite sürecini anlattık. Üniversitemizin stratejik plan ve iş akışları doğrultusunda faaliyet gösterdi. Düzenli bir şekilde yaptığımızda kalite sürecinde bir adım daha ilerleme kaydetmiş olacağız. Kalitedeki ilerlemenin üniversitemizi sadece kaliteli değil örnek bir üniversite de yaptı. Kalite sürecinde biz hem sahayı tanıyoruz hem de buradan elde ettiğimiz bilgilerle kendimizi düzeltiyoruz. Kendimizi düzeltirken de örnek oluyoruz. Kalitedeki başarımızla insanın istediği zaman neler başardığını göstermiş oluyoruz. Bilgi üreten ve insanların umut bağladığı bir kurum olan üniversitelerin kaliteli olmasıyla geleceğe daha sağlam adımlar atılacaktır."

Toplantıya, Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, kalite koordinatörlüğü ekibi ve iç tetkik sorumluları katıldı.

Kaynak: AA