AK Parti Denizli Teşkilatından Zeybekci'ye Destek

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz: 'Denizli ve ülke sevdalısı Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'nin yaptığı hizmetler bakidir. Yeni kabinede olmayışını bir veda olarak değil, yeni bir başlangıç olarak görüyorum'

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, son olarak 65. Türkiye Hükümeti'nde Ekonomi Bakanı olarak görev yapan Nihat Zeybekci'nin yeni kabinede olmayışını bir veda değil, yeni bir başlangıç olarak gördüğünü kaydetti.

Filiz, yaptığı yazılı açıklamada, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve yeni kabinenin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine geçişle Ekonomi Bakanlığının Gümrük Bakanlığı ile birleştirilerek Ticaret Bakanlığı'na dönüştüğüne işaret eden Filiz, 61, 62, 63 ve 65'inci Türkiye Hükümetlerinde Ekonomi Bakanı olarak görev yapan dönemin Denizli milletvekili Nihat Zeybekci'nin yeni sistemde kurulan ilk kabinede yer almadığını hatırlattı.

Filiz, makamların gelip geçici olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Makam sevdalısı değil, dava insanı, Denizli ve ülke sevdalısı Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'nin yaptığı hizmetler bakidir. Yeni kabinede olmayışını bir veda olarak değil, yeni bir başlangıç olarak görüyorum. Bu sebepten dolayı Bakanımızı sevenler üzülmesin, bu bir ayrılık değildir. Bu kutlu davada verilen molaya sevinenler ise boşuna sevinmesin çünkü Denizli ve Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci ayrılmaz bir bütündür. Zeybekci ile Denizli hep güçlü olmuştur. Ne bu sevda biter, ne de Denizlimiz için büyük bir şans olan Nihat Zeybekci sevgisi sona erer."

Nihat Zeybekci'nin yaptığı hizmetlerle Denizli'nin büyük bir değeri olduğunu vurgulayan Filiz, şunları ifade etti:

"Denizli, Bakanımız sayesinde hep bir adım önde oldu. Denizli sevdalısı Zeybekci sayesinde Denizlimiz hak ettiğini aldı ve hep bir numaralı masada oldu. Nihat Zeybekci'nin Ekonomi Bakanlığı gibi önemli bir bakanlığın başında olması bizim için gurur ve heyecan verici bir durumdu. Bakanımız, görevi boyunca yapmış olduğu hizmetlerle şehrimiz ve ülkemiz adına önemli işlerin altına imza atmıştır. Bizlere bu gururu yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum."
Kaynak: AA