Orduspor Amigolarından Eski Başkan Bodur'a Ziyaret

Orduspor 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın ile Orduspor amigosu Zeki Altunbaş, Orduspor'un eski kulüp başkanı Şükrü Bodur'u iş yerinde ziyaret etti.

Aydın ve Altunbaş, iş adamı da olan Bodur'a gerçekleştirdikleri ziyarette kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Mor beyazlı kulübün Şükür Bodur başkanlığında önemli başarılara imza attığını söyleyen Murat Aydın, "Sayın başkanımız gerek başkanlığı döneminde gerekse de başkanlığı bıraktıktan sonra taraftarlara olan desteklerini hep sürdürmüştür. Sayın başkan bundan önce olduğu gibi bugün derneğimiz ve taraftarlarımızın yanındadır. dedi.

Şükrü Bodur'un Orduspor aşığı bir insan olduğunu dile getiren Aydın, taraftarlar olarak kendisinin bu çabalarını asla unutmayacaklarını kaydetti.

Zeki Altunbaş ise Şükrü Bodur'un Ordu'ya ve Orduspor'a çok katkısının olduğunu dile getirerek, yaptıklarını asla unutmayacaklarını söyledi.

Orduspor'un eksi başkanı Şükrü Bodur da ziyaretten dolayı Aydın ve Altunbaş'a teşekkür ederek, "Her fırsatta Orduspor'umuza ve taraflarımıza olan desteğimizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA