Mersin'de AK Parti Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti İçel milletvekili adayları, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti İçel Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ve milletvekili adayı Güllü Can, Tarsus ilçesinde mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlardan destek istedi.

Türkiye'yi tarımsal hasılada Avrupa'da dördüncü sıradan birinci sıraya yükselterek, Avrupa'nın en büyük ülkesi konumuna getirdiklerini kaydeden Taşkın, "Ülkemizin tarımda net ihracatçı konumunu daha da güçlendirdik. 2002 yılında 4 milyar dolar olan tarım ve gıda ürünleri toplam ihracatımızı, 2017 yılında 17,6 milyar dolara çıkardık. Türkiye'yi 195 ülkeye, bin 690 çeşit tarımsal ürün ihraç eden bir ülke konumuna ulaştırdık." dedi.

AK Parti İçel Milletvekili Hacı Özkan da Toroslar ilçesinde ev ve esnafları ziyaret ederek, destek istedi.

Esnaf ve sanatkarın stratejik planını yenileyerek 2018-2023 yıllarını kapsayacak yeni bir strateji belgesi ve eylem planı hazırlayacaklarını ifade eden Özkan, "Esnaf ve sanatkarların rekabet güçlerinin artırılabilmesi, değişen ekonomik ve sosyal şartlara uyum sağlayabilmesi için gerekli altyapının oluşmasına katkı sunmak amacıyla Esnaf ve Sanatkarlar İçin Sektör Analizleri Projesi'ni hayata geçireceğiz." diye konuştu.

Milletvekili adayları Zeynep Gül Yılmaz ve Bilal Özkan da çeşitli ziyaretlerde bulunup seçimlerde destek istedi.

AK Parti İçel Milletvekili Yılmaz Tezcan ile adaylar Mehmet Sait Kayan ve Zeynep Şemsi Aysalar ise seçim çalışmalarını Mezitli ilçesinde esnaf ve mahalle ziyaretleri yaparak sürdürdü.

Kaynak: AA