Gebze'de Ramazan Ayı Etkinlikleri Devam Ediyor

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, vatandaşların Ramazan ayının maneviyatını yaşamasını sağlıyor.

Gebze'de Ramazan Ayı Etkinlikleri Devam Ediyor
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in geleneksel olarak devam ettirdiği mahalle iftarları Gebze halkı tarafından büyük teveccüh görüyor. Başkan Adnan Köşker, her mahalle iftarına katılarak halkla birlikte iftar açıyor, vatandaşı dinliyor. Başkana vatandaşların ilgisi yoğun

Sosyal belediyecilik konusunda yaptıkları ile adından sıkça söz ettiren Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri devam ediyor. Mahallelere kurulan iftar sofralarında vatandaşlar sırada beklemeden masaya servis edilen yemeklerle oruçlarını açma fırsatı buluyor. Mahalle iftarının yanı sıra, Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleştirdiği programlar ile Gebzelilere Ramazan’ın maneviyatını yaşıyor.

Gebze Belediyesi mahalle iftarlarında sadece yetişkinleri düşünmüyor. Çocuğu olan aileler için de eğlenebilecekleri ortamlar hazırlıyor. Çocuklar kurulan alanlarda eğlenirken, vatandaşlarda rahat bir şekilde iftarlar yemeğini yiyebiliyor. Çocuklar iftar saatine yakın Palyaço ve geleneksel sokak oyunları ile eğlenceli vakitler geçirme fırsatı yakalıyot.

Ramazan ayının birlik ve kardeşlik ayı olduğunu dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ramazan ayı etkinliklerini sürdüreceklerini söyleyerek, “Göreve geldiğimiz günden beri Gebze halkının mutluluğu için çalışıyoruz. Gebze’yi Marka Şehir yaptık. Mübarek Ramazan ayında vatandaşlarımızla mahalle mahalle buluşup hem iftar açıyoruz hem de bire bir sohbet etme fırsatımız oluyor. İnşallah Gebze’ye yeni hizmetlerimizle Gebze çok daha güzel bir şehir olacak” dedi.

Kaynak: İHA