AK Parti Trabzon Milletvekili Balta'nın Ziyaretleri

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, "Nasıl geçtiğimiz 16 yılda ülkemizi her alanda kat kat büyüttüysek, şimdi de hedeflerimize ulaşarak ülkemizi kat kat daha ileriye götürmek istiyoruz." dedi.

Ortahisar ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Balta, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek, taleplerini dinledi.

Balta, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkati çekerek, tek bir oyun bile çok önemli olduğunu söyledi.

Cumhur ittifakının dışında bir çözümün olmadığının görüldüğünü de belirten Balta, şöyle devam etti:

"AK Parti olarak 2002'den bu yana yaşadığımız büyük dönüşümün oluşturduğu siyasi olgunluk, bilgi ve tecrübe birikimimizle hepsi birbirinden değerli, yetişmiş kadrolarımızla yeni dönemde de ülkemize ve milletimize yeni bir hamle yaptıracak zorlu hedeflere koşmak için hazırız. 'Vakit Trabzon vakti, Vakit Türkiye vaktidir' diyerek 24 Haziran seçimlerine doğru yola çıktık. Ülkemiz, gelecek olan yeni yönetim sistemiyle AK Parti iktidarımız ve istikrarı kalıcı hale gelecektir."

Türkiye'nin son yıllarda birçok kazanım elde ettiğini de vurgulayan Balta, "Nasıl geçtiğimiz 16 yılda ülkemizi her alanda kat kat büyüttüysek, şimdi de hedeflerimize ulaşarak ülkemizi kat kat daha ileriye götürmek istiyoruz. AK Parti'nin siyaseti hizmet siyasetidir. Biz milletimize efendilik taslamaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Trabzon'umuza, 18 ilçemizin her bir mahallesine hizmete talibiz. Yaparsa yine AK Parti yapar." dedi.

Kaynak: AA