AK Parti Giresun İl Başkanlığından İftar

AK Parti Giresun İl Başkanlığınca kuruluşundan bu yana parti teşkilatında görev almış üyelerin ve vatandaşların katılımıyla iftar düzenlendi.

AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Cemal Öztürk, 15 Temmuz Spor Kompleksinde tertip edilen iftarda yaptığı konuşmada, 14 Ağustos 2001 yılında yola çıkan AK Parti'nin 17 yılda Türkiye'nin kaderini değiştirdiğini ve girdiği tüm seçimlerden zaferle çıktığını söyledi.

Burada en büyük payın AK Parti ailesinin mensuplarında olduğunu vurgulayan Öztürk, şöyle devam etti:

"Biz vekilleriniz olarak sizin temsilcileriniz, başarı Türkiye'nin ve sizlerin başarısıdır. Girdiğimiz her seçimde Allah'a şükürler olsun muzaffer olduk. Şimdi 24 Haziran'da yeni bir dönem başlıyor. Emin olun bu seçim, geçmiş seçimlerden çok farklı ve çok önemli, çünkü tarihin tekerrür etmemesi için bir dönüm noktası. 1918'de Osmanlı'yı tasfiye eden emperyal güçler 2018'de Türkiye'nin karşısına geçti ve Türkiye'de her türlü kötü oyunları, ayak oyunlarını sergileyerek Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyorlar."

AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Sabri Öztürk ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm hayatını bu millete adadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Liderimizin, ülkemize bu kadar hizmet eden sayın Cumhurbaşkanımızın şu anda yeniden çok önemli bir seçimi var. Eğer ahde vefa varsa, eğer Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkede, bu topraklarda yaşayan herkese az veya çok bir katkısı dokunduysa bize uyumanın haram olması gerekir. Eğer vefamız varsa bu seçimlerde ne yapıp edip Türkiye'nin ilk başkanı olarak seçmemiz lazım. Ben buna inanıyorum. İnşallah tüm teşkilatımızın gayretiyle, milletimizin teveccühüyle Sayın Cumhurbaşkanımızı ilk turda seçeceğiz."

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu da AK Parti'nin bir dava olduğunu belirterek, "Bu uzun bir yürüyüştür ve bu uzun yürüyüşte birlikte omuz omuza yürürsek bir anlamı vardır. Liderimizin arkasına düşüp, o liderin dünya görüşünü benimseyip, onunla birlikte adımlarımızı sıklaştırıp yürürsek bir anlamı var." dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Kadir Aydın da AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın parti yönetmek için siyaset yapmadığına dikkati çekerek, "Bazılarının ufukları genel merkezlerinin dışına çıkmayacak kadar dar ve sığ ama Recep Tayyip Erdoğan, tüm dünyayı karşısına alırcasına hedefini parti yönetmek üzerine değil, ülke yöneltmek üzerine kurdu. Bize de bu uğurda savaşmak, mücadele etmek düşer. Allah emeğimizin karşılığını fazlasıyla verecektir." diye konuştu.

AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Serdar Demirkan ise içerisinde bulunulan sürecin muvaffakiyetle sonuçlanacağına inandıklarını ifade ederek, "Tabii şunu da sorguluyoruz, 16 senedir, AK Parti'yi emsallerinin içerisinde vazgeçilmez yapan nedir? Burada da karşımıza iki cevap çıkıyor, birincisi çalışmak, ikincisi bu çalışmanın ağır yükünü omuzlarında hissetmesine rağmen eğilmeyen, elif gibi dimdik duran bir lider, Recep Tayyip Erdoğan." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA