Dilovası'nda Yüzme Havuzunun Temeli Atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası ilçesinde hizmete sunulacak yarı olimpik yüzme havuzunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Havuzun temel atma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşların spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürmeleri için projeler hayata geçirdiklerini söyledi.

"Sağlıklı bir yaşam için spor yapmamız şart." diyen Karaosmanoğlu, yüzme havuzunun yanında spor yapılacak alanların da olacağını kaydetti.

Karaosmanoğlu, çocukları kötü alışkanlıklardan korumak için hizmet verdiklerini belirterek, "Dilovası'nda bilgievlerimizi kurduk, akademi lisemizi kuruyoruz. Gençlerimizi istikbale, geleceğe sağlık bir şekilde yetiştireceğiz. Ahlaklı, terbiyeli, vatanını ve bayrağını seven bir gençlik yetiştireceğiz. Gençlerimizin boş zamanlarını değerlendireceğiz. Biz annesini, babasını, ailesini ve vatanını seven gençler için bu tesisleri kuruyoruz. Burada yaklaşık olarak 10 milyon liralık proje yürütüyoruz. Bunları severek yapıyoruz ve daha güzellerini de yapacağız." ifadelerini kullandı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da yürüttükleri çalışmalardan dolayı Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yarı olimpik yüzme havuzun temeli atıldı.

Törene, Karaosmanoğlu ve Toltar'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA