Başkan Yılmaz, Karne Açıklaması

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, öğrencilerden karne notları nasıl olursa olsun, hayata karşı umutlarını, inançlarını, cesaretlerini ve kendilerine olan güvenlerini asla kaybetmemelerini istedi.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, 2017-2018 eğitim öğretim yılının sona erdiğini belirtti.

Bugün karne günü olduğunu kaydeden Yılmaz, "Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, yoğun geçen bir yılı daha geride bırakarak bugün 3 ay sürecek yaz tatiline adım atıyor. Tatilde geride bıraktıkları dönemi değerlendirip, eksiklerini tespit edip gidermeye yoğunlaşmalarını, doğrularını pekiştirmelerini ve yeni dönemde eğitim öğrenim hayatlarına taze bir başlangıç yapmalarını ümit ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Karne heyecanı yaşayan 18 milyon öğrenciyi tebrik eden Yılmaz, çocuklara emek veren, bilgi ve tecrübelerini paylaşan, onları güzel, başarılı bir hayat için yetiştiren, ülkeye faydalı bireyler olmaya teşvik eden tüm öğretmen ve velilere teşekkür etti.

Yılmaz, "Değerli öğrenciler, karne ve notlarınız nasıl olursa olsun, hayata karşı umudunuzu, inançlarınızı, cesaretinizi ve kendinize olan güveninizi asla kaybetmeyin. Tatilinizi en iyi şekilde geçirin, dinlenin, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel mekanları gezin, müze ve kütüphanelerde keyifli vakit geçirin, bol bol okuyun ve sosyal aktivitelere katılın. Geride bıraktığınız dönemi değerlendirip, eksiklerinizi tespit edip gidermeye yoğunlaşın. Doğrularınızı pekiştirin ve yeni dönemde eğitim-öğrenim hayatınıza taze bir başlangıç yapın." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA