Başbakan Yıldırım, Pazar Günü Edirne'de

AK Parti Edirne İl Başkanı Nesim İba, "Başbakanımızdan Edirne ile alakalı ciddi müjdeler bekliyoruz" dedi.

İba, 10 Haziran Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım'ın Edirne'ye geleceğini anımsattı.

Vatandaşları Selimiye Meydanı'nda düzenlenecek mitinge davet eden İba, "Başbakanımız'dan Edirne ile alakalı ciddi müjdeler bekliyoruz. Halkımızı bizi yalnız bırakmamaları için, bölünmek için değil birlik için Selimiye Meydanı'na davet ediyorum. Seçimlere az bir süre kaldı. Adaylarımız karınca gibi sahadalar, sabah başladıkları programlarına sahura kadar devam ediyorlar. Bizden başkada sahada bu kadar yoğun çalışan kimse yok. Biz seçim olmadığında da devamlı hareket olan bir partiyiz.

Halkımızın sorunlarını dinliyoruz, geri dönüşler yapıyoruz ciddi bir memnuniyet var. Zaman zaman anketler paylaşılıyor, Cumhurbaşkanımızla ilgili oyu yüzde 55 olarak bir yansıma var biliyorsunuz biz bu sonuçlarla da tatmin olmuyoruz biz kendimizle yarışıyoruz. Yaptıklarımız ortada yeter mi yetmez eksiklerimiz vardır doğru yapılanların taktir edilmesini istiyoruz." diye konuştu.

Bir gazetecinin CHP'nin kendilerine verilmeyen Selimiye Meydanı'nda miting izninin AK Parti'ye verildiği yönündeki iddiaları İba, CHP'nin Selimiye Meydanı'nda bir miting talebi olmadığını Edirne Valisi Günay Özdemir'le görüşmesinde öğrendiğini söyledi.

Bu mitingle Arasta Çarşısı esnafının mağdur edileceği eleştirisinin de yanlış olduğunu ifade eden İba, "Esnafı mağdur edecek hiç bir şey yapmıyoruz. On binlerce insan esnafa faydası olacak. Kendileri de Saraçlar'da iftar yapacaklar Saraçlar'daki esnafın hali mağduriyeti ne olacak. Tam Kadir gecesi bereketinde şehrin göbeğini kapatacaklar." dedi.

Kaynak: AA