AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur Açıklaması

'Birileri bu ülkeyi karanlığa, 28 Şubat günlerine mahkum etmek istiyor. İnşallah onlara en güzel cevabı 24 Haziran’da vereceğiz'

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Birileri bu ülkeyi karanlığa, 28 Şubat günlerine mahkum etmek istiyor. İnşallah onlara en güzel cevabı 24 Haziran’da vereceğiz." dedi.

Yunusemre ilçesinde Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen tarafından düzenlenen iftar programına katılan Baybatur, burada yaptığı konuşmada, AK Parti olarak Türkiye'nin daha iyi seviyelere yükselmesi için çalıştıklarını söyledi.

Türkiye’nin eğitimde, sağlıkta, insan haklarında, temel hak ve özgürlükler noktasında geldiği noktanın geçmişe nazaran çok daha yüksekte olduğuna işaret eden Baybatur, "Birileri bu ülkeyi karanlığa, 28 Şubat günlerine mahkum etmek istiyor. İnşallah onlara en güzel cevabı 24 Haziran’da vereceğiz." diye konuştu.

Baybatur, Türkiye'nin 24 Haziran'dan sonra karanlıktan aydınlığa çıkmış, dünyaya hükmeden, mazlumlara umut olmuş bir ülke olarak yoluna devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: AA