15 İlde 26 Suç Kaydı Bulunan Şüpheli Bursa'da Yakalandı

9 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, 200 güvenlik kamerası görüntülerinin incelemesiyle polis ekipleri tarafından yakalandı.

15 İlde 26 Suç Kaydı Bulunan Şüpheli Bursa'da Yakalandı
15 ilde 26 suçtan aranan ve 9 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, 200 güvenlik kamerası görüntülerinin incelemesiyle Bursa'da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte değişik tarih ve yerlerde kargo şirketlerinin araçlarını ve iş yerlerini takip ederek hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen Erol S'nin yakalanması için olay yerlerine bağlı 200 güvenlik ve iş yeri kamerasını izlemeye aldı.

Ekipler, farklı kargo şirketlerinin araçlarından ve iş yerlerinden toplam 155 cep telefonu ve 30 tablet çalan Erol S'nin olay yerinden bisiklet ve ticari taksiye binerek belirli güzergahlardan kaçtığını tespit etti.

Ekipler, Küçük Sanayi metro istasyonu Doğu Garajı içinde bir kargo şirketinin aracından tablet ve cep telefonu bulunan kargo kutusunu çalan ve daha sonra koliyi bırakarak kaçan Erol S'nin önceki olaylardan ticari taksiyle Mudanya yoluna kaçacağını tahmin ederek yol güzergahlarını kapatıp ticari taksileri incelemeye aldı.

Şüpheli, Mudanya Yolu Akpınar Mahallesi civarında Güven Timleri ve Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince ticari taksi içinde yakalandı.

Şüphelinin yapılan üst aramasında, başkası adına düzenlenmiş sahte kimlik ele geçirildi.

Hakkında 15 ilde 26 ayrı suçtan aranma kaydı ve 9 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, tutuklandı.
Kaynak: AA