Tekirdağ'da Muhtarlar Toplantısı

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde muhtarlar toplantısı düzenlendi.

Muratlı Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, bu tür etkinliklerin sorunlara daha çabuk çözüm bulabilmek için yapıldığını belirtti.

24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde muhtarlara büyük görev düştüğünü ifade eden Ceylan, şunları kaydetti:

"Her ay farklı bir ilçemizin muhtarları ile bir araya geliyoruz. Bu ay da sizlerle birlikte olmak muhtarlarımızın taleplerini ve sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla buraya geldik. Muratlı, en huzurlu ilçelerimizden biri. Amacımız hizmeti en iyi şekilde sunmaya gayret etmektir. Millet idaresinin sandığa ulaşabilmesi için muhtarlarımızın üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz. Seçimlerle ilgili mahallelerinizde yapılacak toplantılarda huzuru bozacak her hangi bir duruma rastlanıldığında emniyet ve asayiş birimleri ile irtibat kurmanızı ve bu konuda hassas davranmanızı istiyoruz."

Toplantıya, Ceylan'ın yanı sıra, Muratlı Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve kurum müdürleri katıldı.

Kaynak: AA