Polise Kemerle Saldıran Şahıslardan Biri Yakalandı

Beylikdüzü’nde polise kemer ile saldıran şahıslardan biri Beylikdüzü Asayiş Büro ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.

Polise Kemerle Saldıran Şahıslardan Biri Yakalandı
Olay dün akşam saatlerinde Beylikdüzü Haramidere mevkii E5 yanyol üzerinde meydana geldi. İddiaya göre görevi devralmaya giden bir polis memuru ile minibüs şoförü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken olaya kavgayı görerek duran diğer bir başka minibüs şoförü de dahil oldu. Minibüs şoförleri polis memuruna kemer ile saldırmaya başladı.

Bir süre şoförleri ikna etmeye çalışan polis memuru başarılı olamayınca silah ile ateş etti. Yerden seken kurşun minibüs şoförlerinden birine isabet etti. Olaydan sonra bacağından hafif şekilde yaralandıktan sonra kaçan minibüs şoförü Serdar Can , Beylikdüzü Asayiş Büro ekiplerinin yaptığı başarılı çalışmanın ardından kısa sürede yakalandı. Emniyette ilk sorgusu gerçekleştirilen saldırgan daha sonra savcılığa sevk edildi. Kaçan diğer saldırgan Mahmut Berk Ateşli’nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Kaynak: İHA