Dazkırı'da Belediye Çalışmaları

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, ilçeye bağlı Esentepe Mahallesi'ndeki 8 bin 600 metrekarelik yaşam alanı projesini, sosyal sorumluluk projesi olan ağaçlandırma projesi ile birleştirdiklerini söyledi.

Başkan Taylan, Dazkırı'da dev projelerden olan Esentepe Mahallesi'ndeki 8 bin 600 metrekarelik yaşam alanı projesini bir diğer projeyle birleştirerek, Cumhuriyet ilkokulu öğrencilerine 165 ağaç ve 446 bitki çiçeğini, her öğrenci için ayrı ayrı isimleri yer alan plakalı taşlarla sahiplendirerek dikimini gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Taylan, şöyle devam etti:

"Dazkırı ilçesinde herkesin dikili bir ağacı olmasını istedik. Okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimizle daha öncesinde yapmış olduğumuz görüşme sonucunda dedik ki bu yapmış olduğumuz parkımız Cumhuriyet ilkokuluna çok yakın buradaki parkı öğrencilerimizle beraber daha da güzel hale getirelim ağaçlarını da beraber dikelim ve herkesin dikili bir ağacı olsun istedik. Herkesin bir ağacı olacak burada üç sene, beş sene, on sene ve elli sene sonra bu parka geldiğinizde diyeceksiniz ki bu ağacı ben dikmiştim."

Kaynak: AA